(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Знайомтесь, Дмитренко Олександр Олександрович, головний інспектор Сквирського районного сектору, підполковник служби цивільного захисту

Дата публікації 19.2.2018 10:46:17
 

Знайомтесь, Дмитренко Олександр Олександрович, головний інспектор Сквирського районного сектору, підполковник служби цивільного захисту.

Народився 27 березня 1965 року в м. Березань Київської області. Після закінчення у 1982 році Березанської середньої школи №3 навчався у Бориспільській автошколі ДТСААФ та отримав кваліфікацію водія. З 1983 року по 1985 рік проходив службу в Збройних Силах СРСР. У 1987 році закінчив Черкаське пожежно-технічне училище МВС СРСР та був направлений для проходження служби на посаді  інспектора інспекції ДПН Згурівського РВВС, а у 2014 році отримав повну вищу юридичну освіту.

А от 1 березня цього року вже виповнюється 30 років перебування його на службі в Сквирському районному підрозділі. Весь період свого трудового шляху займався роботою по запобіганню виникнення пожеж, загибелі людей на них та надзвичайних ситуацій на території району.

За сумлінну, багаторічну, самовіддану працю та високу професійну майстерність, високі показники в роботі був неодноразово нагороджений.  Так, у 2010 році - нагрудним знаком-почесною відзнакою «За заслуги Держпожбезпеки» 2-го ступеня, у 2012 році - Почесною грамотою Київської обласної ради, а у 2017 році – Почесною грамотою Київської обласної державної адміністрації та грамотою Головного управління.

Також варто зазначити, що він перебуває в чудовій фізичній формі, майже кожного ранку не дивлячись на погодні умови здійснює пробіжку на міському стадіоні, займається на спортивних знаряддях, полюбляє робити комплекс вправ з гирями, так як раніше займався гирьовим спортом.

У вільний від роботи час Олександр Олександрович захоплюється грою на гітарі та вихованням свого маленького внука Андрія, якому у квітні місяці виповнюється два роки. Щасливий чоловік має люблячу дружину Любов Мар’янівну, яка вже понад 30 років є надійною підтримкою та опорою в житті, з якою виховали двох дітей Юлію та Олександра.

Нещодавно був випадок, коли повертаючись додому зі служби, виявив задимлення від підгоряння їжі в сусідній квартирі поверхом нижче, та не вагаючись кинувся на допомогу сусідові, витягнувши його сплячого із задимленої квартири і тим самим врятував життя бідоласі.

Тел. 097-496-74-79

         

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: