(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Збройні Сили України – це сильні, відважні, мужні захисники та захисниці

Дата публікації 2.8.2022 11:19:57
 

Збройні Сили України – це сильні, відважні, мужні захисники та захисниці, які готові відстоювати рідну землю. Наші військові – приклад незламності духу, самовідданості та віри в свою державу, в її майбутнє.
Ми схиляємо голови та вшановуємо пам'ять загиблих воїнів – відважних захисників української території. Пам’ятаємо кожного, хто загинув у боях за суверенітет та незалежність України.
Дякуємо воїнам за те, що зберігають спокій громадян і боронять нашу землю, стоячи на захисті цілісності, неподільності, єдності нашої країни та пишаємося вашою хоробрістю, силою, витримкою і безмежною любов’ю до Батьківщини.

Будь-яка перемога — це сукупність проміжних перемог, іншими словами — ударів, кроків, невеликих результатів. За місяці збройного протистояння російським загарбникам Збройні сили України зробили багато для ослаблення ворога, а відповідно — наблизили нашу остаточну перемогу.

Наш ворог підступний, використовує всі методи, у тому числі й соцмережі. Слідкуйте за тим, що ви пишете, коментуєте, постите, від вашої обачливості залежить дуже багато. Довіряйте тільки офіційній інформації. Бережіть себе, не ігноруйте сирени, у випадку тривоги ідіть в укриття або дотримуйтесь правила двох стін.

Здоров’я Вам! Віри та сили! Миру та злагоди!
Віримо в ЗСУ! Віримо в Перемогу!
Слава Україні! Героям Слава!

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: