(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ЗАХОДИ ПРОВЕДЕНІ У ЗАКЛАДАХ КУЛЬТУРИ З 10 ПО 16 КВІТНЯ 2023 РОКУ

Дата публікації 19.4.2023 10:19:14
 

З нагоди Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів і з метою вшанування мужності та світлої пам’яті людей, чиї життя несправедливо обірвалися за колючим дротом концтаборів, бібліотечними закладами громади проведено інформаційно-історичні години та підготовлено огляди літератури.

До Дня довкілля клубними і бібліотечними закладами громади проведено години екологічних знань, презентовано книжкові виставки, організовано благоустрій територій, висадку дерев і рослин.

З нагоди  відзначення Великодніх свят закладами культури проведено цікаві заходи, а саме: розмалювання писанок і написання листівок захисникам України, майстер-класи з виготовлення пасхальних прикрас, народознавчі години вивчення українських звичаїв і традицій, прикрашання Великодніх дерев, також організовано виставки малюнків і книжкові викладки, оформлено святкові фотозони.

З метою відзначення 90-річчя від дня народження Віктора Близнеця,  українського письменника-прозаїка, Сквирською центральною дитячою бібліотекою проведено відео-мандрівку «Людина з ніжною душею», Самгородоцькою сільською бібліотекою-філією – літературну годину «Віктор Близнець у колі дитячого читання».

До 140-річчя з дня виходу в світ роману Роберта Луїса Стівенсона «Острів скарбів» у Рогізнянській сільській бібліотеці-філії відбулася зустріч «Видумки чи правда».

З нагоди 160-річчя від дня народження Фрідріха Едуардовича Фальц-Фейна, засновника заповідника «Асканія Нова» Оріховецькою сільською бібліотекою-філією проведено інформаційну годину «Творець природного дива України».

У Лавриківській сільській бібліотеці-філії відбулося чергове засідання розмовного клубу «Бо українці» на тему «Життя і творчість відомих українців. Леся Українка», у Сквирській центральній дитячій бібліотеці на засіданні клубу за інтересами «Бісером вишиваю, бісером плету» проведено майстер-клас «Диво писанки».

Селезенівський сільський Будинок культури у рамках рубрики «Зустріч з цікавими людьми» завітав до родини Раїси Мельник, майстрині з випікання Паски, рецепт якої передається з покоління до покоління.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: