(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ЗАХОДИ ПРОВЕДЕНІ У ЗАКЛАДАХ КУЛЬТУРИ З 06 ПО 12 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ

Дата публікації 16.3.2023 16:14:14
 

ЗАХОДИ ПРОВЕДЕНІ У ЗАКЛАДАХ КУЛЬТУРИ

З 06 ПО 12 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ

 

З нагоди відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру закладами культури громади проведено літературно-музичні заходи, вечори вітань, години спілкування, дитячі свята, майстер-класи, підготовлено виставки та відеопрезентації.

З метою національно-патріотичного виховання підростаючого покоління у Сквирській центральній дитячій бібліотеці проведено літературну акцію «Читання з воїном» за участю воїна-волонтера Маневич Б., поетеси Гриценко Л., учнів Сквирського академічного ліцею № 2.

До річниці присвоєння почесних звань українським містам, які найбільше постраждали від російської агресії у Дулицькій сільській бібліотеці-філії відбулася патріотична година  «Міста – герої України».

У Новопустоварівському сільському Будинку культури відбулася зустріч з місцевим письменником Пастушенком І., Домантівський та Квітневський сільські клуби у рамках ведення рубрики «Зустріч з цікавими людьми» провели зустріч з сільською майстринею Гончарук А. «Ранок починається не з кави», у Шаліївському сільському Будинку культури підготовлено виставку вишитих робіт майстринь села Борисюк М. та Шувалової Н.

З нагоди дня народження великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка закладами культури громади проведено конкурси читців, літературні години, тематичні вечори, поетичні читання, години спілкування, вікторини, бесіди, підготовлено огляди літератури і книжкові виставки. У Сквирській центральній міській бібліотеці відбулося засідання літературного об'єднання «Сузір'я» на тему «Божественне відлуння слова Кобзаря».

З метою відзначення Всеукраїнського тижня дитячого читання-2023, читачами бібліотек громади взято участь у Національному читацькому марафоні «Діти України читають», зокрема Шапіївською, Великоєрчиківською, Оріховецькою, Рогізнянською, Чубинецькою, Таборівською сільськими бібліотеками-філіями.

У Чубинецькій сільській бібліотеці-філії проведено інформаційну годину «Існувати – значить мислити», приурочену 160-річчю від дня народження Володимира Вернадського, вченого, дослідника, філософа, академіка, професора, його ім'я присвоєно Національній бібліотеці України та інституту загальної та неорганічної хімії НАН України.

До Дня державного Гімну України клубні заклади громади долучилися до акції «Спільне виконання Гімну України» та провели години державності, бесіди, історичні години.

Напередодні Дня українського добровольця, бібліотекарями громади проведено години вшанування та патріотичні години.

У Сквирській центральній дитячій бібліотеці проведено засідання клубу за інтересами «Бісером вишиваю, бісером плету», у Таборівській сільській бібліотеці-філії відбулося засідання розмовного клубу «Скарби українського слова».

 

 

 

 

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: