(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

З-за чого можна втратити субсидію

Заповнення заяви про надання субсидії та декларації про свої доходи часто стає нерозв'язною проблемою для претендентів на держдопомогу.

У результаті з-за неправильно заповнених документів субсидії відмовляють, а унебагатих користувачів компослуг накопичуються борги, адже заднім числом у такій ситуації держдопомога не надається.

Як пояснили у відділі надання субсидій Дніпровського району Києва, найпоширеніші помилки — в заяві неправильно вказують власника особового рахунку (замість нього пишуть своє ПІБ) і свій, а не його ідентифікаційний код; не згадують про зареєстрованих у квартирі або будинку, але не проживають там членів сім'ї, наприклад, дорослих дітей; не пишуть, встановлені лічильники води, газу. Рідше плутають назви і реквізити постачальників послуг, забувають заповнити якусь графу, вказати дату або підпис.

 

Такі неточності зустрічаються в документах, які прийшли поштою, а не принесені прохачем особисто. «Щоб коректно заповнити документи, краще підійти в прийомні години у відділ субсидій, вам допоможуть наші співробітники», — радять спеціалісти відділу субсидій.

Якщо отримувачі субсидії в більш теплий місяць опалювального сезону використовують менше газу, ніж передбачено соціальним нормативом, зекономлений обсяг буде врахований у разі перевищення норми в більш холодний місяць.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: