(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

З початку повномасштабного вторгнення послугами Київської обласної служби зайнятості скористались 5,4 тис. внутрішньо переміщених осіб

Дата публікації 11.9.2023 10:1:5
 

   Забезпечити інтеграцію внутрішньо переміщених осіб у ринок праці та підприємництво -  пріоритетне завдання служби зайнятості в умовах сьогодення.

   Переселенцям надається широкий спектр соціальних послуг з урахуванням їх можливостей, інтересів та професійного досвіду.

   Крім того, служба зайнятості реалізовує активні програми, які націлені на підтримку внутрішньо переміщених осіб та сприяють їхньому оперативному працевлаштуванню. Це, зокрема, можливість відкрити власний бізнес за допомогою мікрогранту програми «Власна справа» -  69 внутрішньо переміщених осіб розпочали бізнес на Київщині, та право на отримання ваучера на навчання для здобуття нового фаху чи підвищення кваліфікації -  95 ВПО отримали ваучер.

   Фахівці служби зайнятості проводять інформаційно-консультаційні заходи в місцях компактного проживання ВПО для комплексного вирішення проблем працевлаштування таких осіб. З початку року 242 виїзні заходи служби зайнятості у місцях компактного проживання відвідали понад 3 000 переселенців.

   В цьому році 342 роботодавця отримали позитивне рішення щодо компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. Програма допомогла забезпечити робочими місцями 545 ВПО. Київський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

   Про основні програми та послуги служби зайнятості для ВПО тут:  https://is.gd/r9LDWT

«Гаряча лінія» за номерами:

  • з загальних питань діяльності центрів зайнятості та філій Київського обласного центру зайнятості: (044) 244- 94 -60  (063) 244 0149
  • з питань реєстрації та пошуку роботи: (063) 239 7054
  • з питань надання консультацій отримання мікрогранту на розвиток або створення власної справи, в т. ч. учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей: (093)5510894

   Наші фахівці консультують онлайн через телеграм-канал підтримки  https://t.me/fnLlSCkuIls1ZjVi

   Пропонуємо ознайомитися з інформацією щодо актуальних подій на наших

Фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/kyivobl

Інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/kobl_cz/

на сайті Київського ОЦЗ https://kir.dcz.gov.ua/.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: