(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

З Днем Української Державності!

Дата публікації 28.7.2022 11:50:51
 

Вітаю з Днем Української Державності – святом, яке утверджує спадкоємність понад тисячолітньої історії українського державотворення, що засвідчується першими згадками про заснування міста Києва, про історичні події, пов’язані з діяльністю видатного державотворця князя Київського Володимира, який прийняттям у 988 році Християнства засвідчив європейський циві-лізаційний вибір Київської Русі (Києво-Руської держави), спадкоємицями якої є, зокрема, Галицько-Волинське князівство, Литовсько-Руська держава, Українська козацька держава (Гетьманщина), Українська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава, Карпатська Україна та сучасна Україна.

В умовах збройної агресії російської федерації проти України російська федерація на найвищому державному рівні активно просуває фейковий образ російської держави – захисника традиційних цінностей, започаткованих за часів Київської Русі – православ’я, народності й державності. У цій системі дезінформації українці не є окремим народом, який має свою більш, ніж тисячолітню історію державотворення, а є складовою частиною триєдиного російського народу, а історія Київської Русі – етап російської державності. Ці тези фактично стають ідеологічним приводом для обґрунтування продовження збройної агресії російської федерації проти України.

Захист національної безпеки, зокрема в інформаційній сфері, та протидія дезінформації, у тому числі історичним фейкам, що розповсюджує держава-агресор, є національним інтересом України.

Ця дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. Майже тисячу років українці прагнули жити вільно та сповідувати свої традиції на рідній землі. Безумовно, роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, на самоповагу, на толерантність. А тому не може бути сумніву, що працелюбний народ України здатен поліпшити життя у своїй власній державі.
Україна і сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє. Ці цінності нині мужньо захищають від-важні воїни Збройних Сил України, у тилу на Перемогу над окупантами самовіддано працюють колективи під-приємств, установ, організацій, волонтери, за що усім – щира вдячність.

Ми відстоюємо своє право на віросповідання, гідне української нації, докладаємо зусилля на вирішення складних соціально-еконо-мічних питань, підтримку внутрішньо переміщених людей, мобілізованих воїнів ЗСУ, малозабезпечених сімей тощо. Наш успіх – у єдності, наша Перемога – у конкретних справах, спрямованих на захист прав і свобод, забезпечення гідного життя кожної людини.
Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

Дорогі земляки! Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, ус-піхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу, довгоочікуваної Перемоги! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єд-нання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!


Міський голова Валентина ЛЕВІЦЬКА

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: