(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

З Днем Української Державності

Дата публікації 28.7.2023 8:38:8
 

ШАНОВНІ КРАЯНИ!
Вітаю з Днем Української Державності – святом, яке вшановує тисячолітню історію багатомільйонного народу зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями та героями.
Ми були, є і будемо українцями, незважаючи на всі намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ.
Нинішній очільник російської федерації намагається нав’язати всім свої фантазії про те, що Україна – «вигадана» держава. «Мрія» путіна – Україна з підданими малоросами, які виконують будь-який наказ, країна, в якій знищено все українське.
Захист національної безпеки, зокрема в інформаційній сфері, та протидія дезінформації, у тому числі історичним фейкам, що розповсюджує держава-агресор, є національним інтересом України.
Україна сьогодні виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє. Ці цінності нині мужньо захищають відважні воїни Збройних Сил України, у тилу на Перемогу над окупантами самовіддано працюють колективи підприємств, установ, організацій, волонтери, за що усім – щира вдячність.
Ми відстоюємо своє право на віросповідання, гідне української нації, докладаємо зусилля на вирішення складних соціально-економічних питань, підтримку внутрішньо переміщених людей, мобілізованих воїнів ЗСУ, малозабезпечених сімей тощо.
Наш успіх – у єдності, наша Перемога – у конкретних справах, спрямованих на захист прав і свобод, забезпечення гідного життя кожної людини.
Зусилля наші спрямовані на:
- забезпечення та дотримання громадського порядку;
- функціонування підприємств, установ, організацій усіх форм власності; -впорядкування питань комунальної власності, земельних відносин;
- підготовку підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів
- соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 років;
- розширення кількості і якості надання адміністративних послуг жителям громади (створено Управління (Центр) надання адміністративних послуг і новий відділ адміністративних послуг - 25 віддалених робочих місць);
- продовження шляхово-ремонтних робіт; покращення торговельного, транспортного обслуговування жителів громади, водопостачання у населених пунктах;
- будівництво і облаштування найпростіших укриттів та багато іншого.
Дорогі земляки! Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою, злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу, довгоочікуваної Перемоги!
Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!
Слава Україні!


Міська голова Валентина ЛЕВІЦЬКА 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: