(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Всі старостинські округи Сквирщини та мешканці громади долучились до виконання робіт з благоустрою територій загального користування

Дата публікації 16.4.2021 14:47:19
 

Продовжуємо звітування Сквирської міської територіальної громади про проведені заходи з благоустрою.

Всі старостинські округи Сквирщини разом з мешканцями громади, працівниками бюджетної сфери та місцевими підприємцями долучились до виконання робіт з благоустрою територій загального користування, зокрема: упорядкування клумб, прибирання опалого листя  в парках, на кладовищах, проводилась побілка дерев, бордюр, адміністративних приміщень, роботи з кронування дерев кущів, вирубка порослі на узбіччях доріг та інші заходи направлені на упорядкування прилеглих та закріплених територій загального користування.

КП «Сквираблагоустрій» протягом минулого тижня, окрім щоденного прибирання вулиць міста та місць загального користування від побутового сміття , яке в кількості 230 м.куб. було перевезено на міське сміттєзвалище, вивозилось сміття з кладовищ району Ярки, Слобода, нового кладовища та по вул. Залізничній.

Також, було виконано роботи з ремонту вуличного освітлення, зокрема заміна ламп в с. Пустоварівка, Нова Пустоварівка та Тарасівка – 30 ламп, в с. Мовчанівка, с. Самгородок – замінено 38 ламп, по місту Сквира – 15 ламп;

Проведено прибирання прибардюрної території по пров. Каштановий, вул. Червона та вул. Богачевського (частково). Працівники КП “Сквирське комунальне господарство” проводили благоустрій прибудинкової території багатоповерхових житлових будинків.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: