(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ВІТАЄМО З ДНЕМ АГРАРІЯ

Дата публікації 20.11.2022 10:24:1
 

Шановні аграрії! 
Дорогі трудівники сільського господарства 
громади Сквирщини!
       Від імені виконавчого комітету та депутатів Сквирської міської ради щиро вітаю з професійним святом! 
       Усім, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі та в місті щодня долучається до важливих аграрних справ – уклін за хліб на столі, забезпечення продовольчої безпеки у надто складний для держави час, коли доводиться вести відчайдушну боротьбу з рф після повномасштабного вторгнення в Україну. 
       Ваша, дбайливі господарі, незалежно від форм власності та господарювання, напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади, запорукою її зміцнення. А ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії –  хлібороба й годувальника – завжди залишаються взірцем для наслідування багатьох. 
       Особливо це відчувається нині, коли Україна мужньо захищає свою незалежність й територіальну цілісність від ворога. Агробізнес, як й інші галузі, зазнає значних втрат. Попри те докладає максимальних зусиль задля дієвої підтримки Збройних Сил України, волонтерів, внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечених громадян. 
       Сільгоспвиробники нашої громади, як лише почалася війна, стали швидко реагувати на поточні виклики: хто міг, розширив переробку власної продукції, більшість із тих, хто її не мав – організували. Зосереджувались кошти на придбання інших необхідних речей для оборонних заходів. До місць окупації рашистами Київщини, інших областей через Гуманітарний штаб Сквирської міської ради було відправлено понад 300 тонн вантажів, в тому числі й продовольства. А за весь період отримано 40 тонн гуманітарної допомоги від благодійних організацій та фізичних осіб. У цій цифрі – немала частка агробізнесу.
       Прийміть, шановні аграрії, сердечну вдячність за вияв патріотизму, чітке розуміння завдань, що стосуються захисту держави у тяжкій, кровопролитній війні, виконання продовольчої програми. 
       Ви відповідально виконуєте першочергові завдання із закладання підвалини під майбутній урожай, засіваючи озимий клин, та невдовзі приступите готувати землю під весняний. 
       Ваговитим став цьогорічний пшеничний сніп, незважаючи на труднощі, спричинені війною, що впливають на цінову політику, вчасне забезпечення й постачання потрібного ресурсу. Ви робите все можливе, щоб виживати не тільки з точки зору безпеки, а й функціонування, та продовжуєте свою нелегку працю, зберігаючи землі сільськогосподарського призначення й використовуючи їх за визначеною стратегією.
       Оцінюємо ваш вклад у підтримку освітянських закладів громади, що стосувалася облаштування укриттів, інших позицій; ви йдете назустріч, коли виникають соціальні потреби; знаходите можливість подати руку допомоги потребуючим, що робить вам честь!     
       День працівників сільського господарства України – ще один привід подякувати усім вам, шановні, за професіоналізм, вагомий внесок у справу економічного та соціального розвитку Сквирської міської територіальної громади, бо аграрії – об’єднуюча основа нашого співжиття! 
       Бажаю щедрого достатку у родинах, дорідних урожаїв, злагодженої роботи, згуртованої команди. Будьте здорові, щасливі! Нехай пишний хліборобський коровай, ваша самовіддана праця й далі залишаються основою розвитку кожного нашого населеного пункту, підмурком могутності держави.
       Миру із впевненою Перемогою! Зі святом! 

Сквирська міська голова    Валентина ЛЕВІЦЬКА

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: