(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Виставка фотохудожника, воїна, захисника і великого патріота України Руслана Боровика - «Війна очима янгола»

Дата публікації 7.5.2021 10:19:11
 
6 травня 2021 року об 11-ій годині в Сквирському міському будинку культури, за підтримки міського голови Валентини Левіцької, відбулося відкриття надзвичайної виставки фотохудожника, воїна, захисника і великого патріота України Руслана Боровика - «Війна очима янгола».
 
Фотовиставку урочисто відкрили міський голова Валентина Левіцька та автор Руслан Боровик. Його світлини – це погляд, сповнений філософського змісту. Це мистецтво, що примушує людину думати. З його світлин тихо говорять герої - захисники України: «Ми ведемо війну, але лише захищаємо свою країну. Ми не злі, у нас немає істеричної агресії» – це люди з чистими та світлими очима, відкритими обличчями. За кожною фотографією – окрема історія її створення, а також історія самого героя, що відбивається в блиску очей, закарбована у зморшках мужніх облич героїв. «Фронт не терпить випадкових людей. Бойові дії – це своєрідний фільтр. Туди потрапляють різні люди, але чим ближче до передової, тим чистіше душею там люди. Там усе по-іншому».
 
Всі світлини сповнені мужністю, вірою в майбутнє нашої країни,в наших громадян, в їхню підтримку, адже наші захисники прагненням миру на нашій землі, своєю жертовністю готові віддати найголовніше заради нас.
 
На заході були присутні заступник міського голови Валентина Бачинська, начальник відділу культури, молоді і спорту Сквирської міської ради Оксана Клебанівська, військовий комісар Сквирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Збройних Сил України підполковник Олександр Березовський, голова громадської організації: «Спілка учасників АТО Сквирщини» - Олена Редюк, воїн- пробратим автора виставки Олександр Луцький, учасники бойових дій на Сході України та громадськість міста.
 
Всі відвідувачі з захопленням і гордістю переглядали виставку неймовірно правдивих, мужніх і одночасно світлих робіт Руслана.
 
Запрошуємо всіх жителів громади та гостей міста до перегляду виставки «Війна очима янгола», яка діятиме з 6 по 12 травня з 10-30 до 18-30 години в приміщенні міського Будинку культури.
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: