(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Відбулося перше засідання Молодіжної ради при Сквирській міській раді

Дата публікації 16.4.2021 12:6:2
 

Засідання молодіжної ради

Відбулося перше засідання Молодіжної ради при Сквирській міській раді. Молодіжна рада - це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях. На засіданні було затверджено положення молодіжної ради, представлення членів та обговорення Плану роботи молодіжної ради Сквирської міської територіальної громади на 2021 рік. Також на зустрічі з молоддю Сквирщини розглянули та обговорили проєкт програми “Молодь Сквирської міської територіальної громади” на 2021-2025 роки.

Сквирський міський голова Валентина Левіцька в своєму виступі зазначила необхідність створення такого консультативно-дорадчого органу при міській раді та наголосила, що готова до співпраці в реалізації молодіжних проєктів на Сквирщині.

Секретар Сквирської міської ради Тетяна Власюк висловила сподівання щодо плідної співпраці та окреслила головні напрямки співпраці.

Всі учасники зустрічі підтримали пропозицію, що на території Сквирщини потрібні зміни і молодь готова допомоги владі. Головою Молодіжної ради при Сквирській міській раді було обрано Віталія Мошківського.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: