(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Відбулась 27 чергова сесія Сквирськоі міськоі ради.

Дата публікації 6.12.2022 15:21:56
 

Відбулась 27 чергова сесія Сквирськоі міськоі ради.

Депутати розглянули 61 питання, що стосувались уточнення бюджету громади на 2022 рік, прийняття Програми соцекономрозвитку на 2023 рік, погодження штатних розписів комунальних закладів, підприємств та установ на 2023 рік, прийняття програм підтримки ЗСУ, управління комунальним майном громади, цільові програми підтримки дітей та сім’ї, медичної галузі (в тому числі невідкладної допомоги населенню),  врегулювання земельних питань.

На виконання законів України перейменовано вулиці в місті Сквира та селах громади, назви яких були пов’язані із пропагандою радянської ідеології. Всього, після 4 місяців роботи та проведення 2 громадських обговорень, змінено або уточнено назви понад 200 вулиць громади.

Погоджено укладення договору інвестування з будівництва багатофункціонального комплексу комерційного призначення з громадською вбиральнею, площею відпочинку громадян та зупинкою громадського транспорту по вул. Соборна в м. Сквира, що буде реалізовуватись повністю за кошти інвесторів ( бюджетні кошти виділятись на ці роботи НЕ будуть).

Крім того, депутати підтримали звернення до Президента , Верховної Ради, Кабінету Міністрів України щодо негайної заборони в Україні російської церкви і залежних від неї організацій, ініційоване депутатами фракцією Європейської Солідарності.

Більш детально про ці рішення - на сайті міськради та в наступних повідомленнях.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: