(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Сквирська міська рада попереджає про посилення відповідальності охорони хвойних насаджень від незаконних рубок та безумовне дотримання вимог законодавства під час торгівлі ними на ринках та поза їх межами у передноворічний період.

Дата публікації 23.12.2022 15:13:3
 

Сквирська міська рада попереджає про посилення охорони хвойних насаджень від незаконних рубок та безумовне дотримання вимог законодавства під час торгівлі ними на ринках та поза їх межами у передноворічний період.

Відповідно до вимог Лісового кодексу України, Законів України «Про рослинний світ», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про природно-заповідний фонд України», «Про Червону книгу України», та на виконання розпорядження голови Білоцерківської районної адміністрації від 10.12.2021 №261 «Про заходи щодо охорони хвойних лісів від незаконних рубок у передноворічний період» повідомляємо про необхідність посилення охорони хвойних насаджень від незаконних рубок та безумовне дотримання вимог законодавства під час торгівлі ними на ринках та поза їх межами.

Закликаємо осіб, які здійснюватимуть реалізацію хвойних дерев та виробів з них дотримуватися вимог природоохоронного законодавства та вжиття відповідних заходів реагування щодо попередження незаконних дій під час їх торгівлі, яка повинна здійснюватись на території ринку та у спеціально відведених для ярмаркових заходів місцях.

Усі натуральні ялинки мають бути чиповані або мати бирку з усією інформацією про походження хвойного дерева.

У передноворічний період будуть проводитись рейдові перевірки. Рекомендуємо дотримуватись вимог чинного природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушень винних осіб буде притягнено до адміністративної відповідальності. Штраф на громадян, які вчинили адміністративне правопорушення, накладається у розмірі, згідно ст. 65 КУпАП, а матеріальна шкода розраховується згідно постанови КМУ №665 від 23.07.2008.

Пам’ятаймо, що зрубане зелене деревце буде у нашій оселі всього кілька днів чи тижнів, а в лісі – роки. Тож збережімо лісову красуню!

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: