(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Шановні жителі сіл Самгородок та Красноліси!

Дата публікації 27.9.2022 12:47:48
 

Шановні жителі сіл Самгородок та Красноліси!

У житті кожної людини буває багато свят, родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного села.

Кожен рік у вересні Ви святкуєте День села. Це день, який об’єднує тих, кому дорогий свій край, своє село, своя громада. День, коли кожен відчуває себе частинкою великої родини та розділяє це чудове свято.

Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місцевості з особливим колоритом, традиціями та славною історією.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Тож, з нагоди Дня села, від міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу вітаю всіх мешканців Самгородку та Краснолісів та бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту.

Добра вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім Божого благословення, щастя та добробуту, а також міцного здоров’я.

Нехай зростає та процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє!

З повагою,

міський голова Валентина Левіцька

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: