(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ СКВИРЩИНИ!

Дата публікації 28.6.2022 13:23:15
 
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ СКВИРЩИНИ!
Прийміть щирі привітання з Днем Конституції України!
Основний Закон, який наша держава отримала 26 років тому, гарантує рівність, значущість, права і свободи, суверенність і цілісність кордонів. Маємо пишатися тим, що живемо у волелюбній Україні.
Але у 2022 році цей день позначається тривогою: на жовтих полях з урожаєм радості вперемішку стеляться сум і біль через вторгнення в Україну російських окупаційних військ; на фронтах безстрашні воїни наших Збройних Сил відстоюють право на цілковиту незалежність і суверенність, демонструючи світові героїзм і відвагу; нині зусилля спрямовуються на те, щоб Україна, яка у своїй історії повстала з попелу й стала вільною, знову здобула волю, а Конституція, написана українцями для українців, залишалась гарантом захисту наших прав та виконання обов’язків громадянина перед державою.
Бажаю кожній родині та усій Україні якнайшвидшого миру, Перемоги! Щоб ніколи не було обмежень на право вибору, свободу слова, панували стабільність, реалізація власного потенціалу, на душі й в серці був спокій, огортало щастя. Здоров’я і добра! Все буде Україна!
Міський голова Валентина ЛЕВІЦЬКА
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: