(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Щоб запобігти випадкам пожеж у Великодні дні, рятувальники Сквирського РС провели роз’яснювальні бесіди з священниками Сквирського району

Дата публікації 30.3.2018 14:9:40
 

Незабаром віряни святкуватимуть Великдень, під час якого люди масово використовуватимуть відритий вогонь, як під час святкування, так і в період підготовки до Пасхи. Культові споруди належать до пожежонебезпечних будівель і є об’єктами з масовим перебуванням людей. Ці споруди зазвичай становлять історичну, культурну, архітектурну та духовну цінність. Крім цього, старі культові споруди переважно зведені з використанням дерев’яних матеріалів. Пожежі, що виникають у таких спорудах, є резонансними, завдають як матеріальних, так і великих моральних збитків державі та суспільству. 

Тому, щоб запобігти випадкам пожеж у Великодні дні, рятувальники Сквирського РС  провели роз’яснювальні бесіди з священниками Сквирського району.

Під час спілкування зі священнослужителями, вогнеборці розповіли їм основні правила, яких слід дотримуватись, щоб вберегтися від пожежі в храмі. Зокрема, рятувальники вказали на утримання в належному стані та у легкому для доступу місці вогнегасників, ще раз пояснили присутнім, як правильно ними користуватися, щоб швидко ліквідувати загорання. Окрім цього, надзвичайники наголосили, що у Великодні дні до церков масово приходитимуть люди, тому потрібно і їм роз’яснювати правила пожежної безпеки.

Також, була роздана наочна агітація «Правила безпечного Великодня» для розміщення останніх на видних місцях.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: