(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Робоча нарада із головами фракцій, членами постійної комісії Сквирської міської ради з питань комунального майна, представниками проектних та будівельних організації по питанню спорудження нового приміщення ЦНАПу на місці колишнього кінотеатру

Дата публікації 21.4.2021 16:8:42
 

Спільно змінимо наше місто

Сьогодні міський голова Валентина Левіцька провела робочу нараду із головами фракцій, членами постійної комісії Сквирської міської ради з питань комунального майна, представниками проектних та будівельних організації по питанню спорудження нового приміщення ЦНАПу на місці колишнього кінотеатру в м.Сквира. Присутні оглянули будівлю, яка, не дивлячись на вкладені в попередні роки кошти, має не придатний для добудови стан, тим більше, що проектом передбачено спорудження 2 поверхів. Присутні одностайно підтримали думку голови про не можливість добудови існуючої будівлі, що на сьогодні уже оцінюється колишнім проектантом у 30 млн.грн. Вкладати такі величезні кошти в аварійну будівлю – це злочин. Вирішили провести будівельну експертизу, хоча і не озброєним оком видно аварійний стан споруди. Навіщо було проводити заміну в такій будівлі – це запитання до замовників таких робіт та до правохоронних органів, що повинні дати оцінку розбазарюванню бюджетних коштів.

За рекомендацією будівельників, спорудження нової сучасної будівлі за новими технологіями може вартувати вдвічі дешевше. По запропонованому проектному рішенні в новій будівлі можливо буде розмістити окрім ЦНАПу ще і зал урочистих подій, кінозал, облаштувати простір для культурного центру. Із новим проєктом  депутатів буде ознайомлено на черговій сесії.

Крім того, депутати оглянули площу громадських зібрань та запропонували варіанти благоустрою центральної частини міста із облаштуванням однотипних торгових павільйонів та зони відпочинку. До речі, така ж ідея була висловлена представниками Молодіжної ради.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: