(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Проведення наради з керівниками установ, керівниками структурних підрозділів Сквирської міської ради за підсумками роботи у листопаді 2022 року.

Дата публікації 1.12.2022 16:22:46
 

Сьогодні міська голова Валентина Левіцька провела нараду з керівниками установ, керівниками структурних підрозділів Сквирської міської ради за підсумками роботи у листопаді 2022 року. 
Під час наради було проаналізовано оперативну ситуацію в громаді та стан виконання окремих доручень. Заслухано звіти керівників структурних підрозділів Сквирської міської ради.
Акцентовано увагу на питані дотримання температурного режиму в на-вчальних закладах громади, де проходить навчання та економію електроенер-гії. Обговорили питання роботи критичної інфраструктури та пунктів Незлам-ності.
Андрій Чиж, директор КНП СМР «Сквирська міська центральна лікар-ня», в своїй доповіді зазначив, що відповідно до державного розподілу отри-мано мобільну цифрову рентгендіагностичну систему Optima 240 та очікується доставка ще одного рентгендіагностичного комплексу від Центру громадсько-го здоров’я. Також зазначив, що нині ведуться роботи по оформленню ліцензії зберігання ДІВ.
За підсумками наради надані відповідні доручення.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: