(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Продовжуємо заходи з благоустрою території Сквирської міської територіальної громади

Дата публікації 23.4.2021 15:37:43
 

Продовжуємо заходи з благоустрою території Сквирської міської територіальної громади  

 

За звітний період на території Сквирської міської ради проведено робіт з побілки бордюр, приміщень та дерев, на що використали 4 тони вапна 

КП «Сквираблагоустрій» впродовж тижня здійснювалось прибирання біля прибардюрного каменя по вулицях міста з побілкою дерев та вуличних стовпів, було перевезено на міське сміттєзвалище 100 м.куб. сміття.

Також, було виконано роботи з ремонту вуличного освітлення, зокрема заміна ламп в с. Рогізна, Буки та В.Єрчики – 40 ламп, в с.Безпечна та с.Дулицьке – замінено 35 ламп, по місту Сквира – 2 ліхтарі та 11 ламп; с.Руда проведено ремонтні роботи.


КП «Сквирське комунальне господарство» окрім робіт з прибирання прибудинкової території, проведено ремонт контейнерного майданчика по вул. Шевченка, проведено грейдерування на полігоні твердих побутових відходів (ТПВ), та внесено зміни до роботи сміттєзвалища, а саме новий графік роботи передбачає щоденний прийому ТПВ на полігон з 10-00 год. до 20-00 год.

 

Щиро дякуємо всім керівникам підприємств, установ та організацій Сквирщини та їх колективам, за проведені заходи з благоустрою територій ввірених об’єктів. Шкода, що не всі керівники мають таку високу громадську позицію щодо питань благоустрою. Велике прохання всім мешканцям великої Сквирської міської територіальної громади провести благоустрій власних дворів та прибудинкових територій.

Також активним тиждень видався й для старост міської ради. За підсумками робочого тижня за ініціативність слід відмітити старосту Сквирської міської територіальної громади Юрія Сухину.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: