(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ПАМ'ЯТАЙТЕ!

Дата публікації 28.12.2017 11:53:25
 

Ось і настає Новий рік та інші зимові свята. На вулицях можна почути тріск і вибухи всіляких новорічних петард і феєрверків. Щоб уникнути біди, пов'язаної з пожежею, що виникла в результаті використання піротехніки, неправильно встановленої ялинки та використання неякісної електричної продукції (електрогірлянди, підсвітки, іграшки і т.д.), рятувальники нагадують про необхідність дотримання вимог, що пред'являються до піротехнічних виробів, а також вимог щодо встановлення ялинок і використання електричних гірлянд.

ПАМ'ЯТАЙТЕ! Необхідний контроль з боку дорослих за придбанням та використанням дітьми піротехніки. Іграшки коштують дешево, і дітвора звідусіль їх скуповує, але статистика свідчить, що з настанням новорічних урочистостей в районах і країні, значно збільшується кількість опікових хворих, постраждалих від «фокусів» піротехнічних виробів, виникнення пожеж. Торговельні організації повинні пам'ятати, а батьки знати, що піротехнічні вироби в продажу можуть відпускатися тільки дітям старше 12 років.

Не використовуйте піротехнічні вироби в приміщеннях, а також в безпосередній близькості від житлових і інших об'єктів. Не спрямовуйте петарди і феєрверки в сторону людей, вікон будівель і автомашин. У разі пожежі телефонуйте за номером «101".

У разі дотримання запропонованих порад і правил, новорічні вихідні не принесуть горя і розчарувань, а будуть дійсно радісними, довгоочікуваними, улюбленими і головне - БЕЗПЕЧНИМИ!

Сквирський РС ГУ ДСНС України у Київській області

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: