(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Обговорено питання фінансової спроможності громади

Дата публікації 4.6.2021 14:26:41
 

Відбулася робоча зустріч Сквирського міського голови Валентини Левіцької з головою Київської обласної ради Наталією Гунько та її заступником Тетяною Семеновою, заступником голови Київської обласної державної адміністрації Дмитром Назаренком та керівником департаменту фінансів Київської обласної державної адміністрації Олександром Даценком з питань надання додаткового фінансового ресурсу для Сквирської міської громади.

На зустрічі обговорено питання фінансової спроможності громади та Сквирським міським головою порушено питання капітальних ремонтів вул. Проектної та пров. Проектного, вул Стаханова м. Сквира та Центру надання адміністративних послуг.

Від керівництва області голова Сквирської міської територіальної громади отримала запевнення щодо фінансування в поточному році робіт із капітального ремонту вул. Мічуріна м. Сквира, вул. Шевченка №№20-38 та №№59-65 в с. М. Єрчики, ремонту Сквирського академічного ліцею.

За рахунок коштів обласного бюджету у 2021 р. буде завершено капітальний ремонт міського стадіону, на що із обласного бюджету будуть виділені кошти на найближчій сесії Київської обласної ради.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: