(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Не словом, а ділом !!!

Дата публікації 4.8.2017 11:51:11
 

Не словом, а ділом !!!

Ні для кого не секрет, що найнепривабливішою будівлею центральної частини міста вже довгий час залишається кінотеатр «Зірка». Нагадаю, що в минулому році цей об'єкт був переданий сесією районної ради у власність територіальної громади міста. 

Сесією міської ради в найкоротші терміни було прийнято рішення про розробку технічної документації з реконструкції кінотеатру. Експертний звіт був отриманий наприкінці 2016 р. Відразу проект був направлений до держаних органів вищого рівня, але, нажаль, не був включений в програму фінансування. Самотужки міському бюджету реалізувати даний проект - непосильне завдання. Але тепер я хочу нас всіх привітати, це по-справжньому важлива віха в житті міста. 
 

На святкуванні Дня працівників медичної сфери був присутній народний депутат України Віталій Іванович Гудзенко. Після привітань і нагороджень до нього звернулись з проханням допомогти. Віталій Іванович пообіцяв посприяти вирішенню даного питання. І стримав слово!!! За його активної підтримки було видане Розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року 463-рhttp://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=250162479 «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» перший мільйон на реконструкцію було виділено.
Віталію Івановичу, величезна вдячність Вам від кожного мешканця міста Сквира та району. Цього чекали два покоління. Так тримати і надалі. Виконавчий комітет докладе максимум зусиль для якнайшвидшої реалізації цього проекту.

 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 12 липня 2017 р. № 463-р

Київ

Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного 
бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо 
соціально-економічного розвитку окремих територій

1. Відповідно до статті 28 Закону України “Про Державний бюджет України на 2017 рік” затвердити:

розподіл у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (спеціальний фонд) між місцевими бюджетами за об’єктами (заходами) згідно з додатком 1;

розподіл у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (спеціальний фонд) між місцевими бюджетами згідно з додатком 2.

Переліки об’єктів та заходів, які фінансуються у 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (спеціальний  фонд) згідно з додатком 2, формуються та затверджуються відповідними місцевими держадміністраціями, виконавчими органами відповідних рад.

2. Міністерству фінансів забезпечити погодження розподілів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами, передбачених абзацами другим і третім пункту 1 цього розпорядження, з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету.

Прем’єр-міністр України                                                             В. ГРОЙСМАН

Інд. 67

Витяг з Додатку 1
до розпорядження Кабінету Міністрів України
від 12 липня 2017 р. № 463-р

РОЗПОДІЛ
у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо
соціально-економічного розвитку окремих територій (спеціальний фонд) між місцевими
бюджетами за об’єктами (заходами)

Код бюджету

Назва місцевого бюджету адміністративно-територіальної одиниці

Обсяг субвенції, тис. гривень

Назва об’єкта (заходу), його місцезнаходження

10320200000

Сквирський район

1 000

Капітальний ремонт кінотеатру по вул. Соборна, 16 в м. Сквира Київської області

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: