(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Нарада з керівниками комунальних служб громади щодо проведеної роботи за тиждень

Дата публікації 8.12.2023 16:3:20
 

   Сквирська міська голова Валентина Левіцька провела нараду з керівниками комунальних служб громади щодо проведеної роботи за тиждень.

   Олександр Телятник, в.о. директора КП «Сквир-водоканал», проінформував, що працівники комунального підприємства проводили поточні та аварійні роботи на водопроводі, каналізації, очисних спорудах та свердловинах. Здійснювалось щоденне хлорування води, профілактика каналізаційних колекторів по місту, викачка нечистот.

  Розглянуто Акти про виявлення порушення, виписано Вимогу про відшкодування витрат на суму 25776,93 грн., проводилась робота з боржниками.

  Сергій Шутенко, в.о. директора КП «Сквираблагоустрій», доповів про виконані заходи по організації благоустрою населених пунктів територіальної громади. Проводилось щоденне прибирання місць загального користування, кладовищ та вулиць населених пунктів територіальної громади. Виконувалися роботи по зимовому утриманню вулично-дорожньої мережі, монтажні та ремонтні роботи по вуличному освітленню, видалення та санітарна обрізка дерев, вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Проводилася робота з населенням щодо заключення договорів на вивезення ТПВ. Встановлено 3 металеві конструкцій на Алеї Слави.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: