(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Минають роки, але ми ніколи не забудемо героїв-пожежних, які без вагань та роздумів першими по тривозі почали боротьбу з некерованим смертоносним лихом

Дата публікації 26.4.2018 10:48:3
 

Чорнобильська катастрофа назавжди чорними літерами вписана в історію нашого народу і сьогодні відгукується болем у серці кожної людини. Саме в ніч 25 на 26 квітня 1986 року над квітучим українським Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

Минають роки, але ми ніколи не забудемо героїв-пожежних, які без вагань та роздумів першими по тривозі почали боротьбу з некерованим смертоносним лихом.

26 квітня біля меморіалу пам’яті  загиблим героям Чорнобиля відбувся траурний мітинг присвячений річниці аварії на Чорнобильській АЕС. В даному мітингу-реквіємі прийняли участь: керівники району, голова райдержадміністрації та районної ради,  міський голова, начальники управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники  районних служб,  ліквідатори  аварії на Чорнобильській АЕС, які проживають на території району,  представники районних засобів масової інформації. Розпочалось все з урочистого вручення  квітів, Почесних грамот та Подяк  районної державної адміністрації,   районної та міської ради  учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Після чого керівництвом району, рятувальниками, поліцейськими та небайдужими сквирянами проведено урочисте покладання квітів загиблим ліквідаторам.


 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: