(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Інформаційне повідомлення про повторне проведення громадського обговорення питань щодо перейменування вулиць в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

Дата публікації 22.9.2022 10:3:16
 

Інформаційне повідомлення про повторне проведення громадського обговорення питань щодо перейменування вулиць в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

1. Організатор громадського обговорення: відділ архітектури, містобудування та інфраструктури спільно з організаційним відділом Сквирської міської ради.

2. Підстава громадського обговорення: Рішення виконавчого комітету Сквирської міської ради від 20 вересня 2022 року № 6/23 «Про повторне проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади».

3. Пропозиції і обґрунтування щодо зміни назв вулиць приведені в додатку 2 - «Пропозиції по перейменуванню вулиць в м. Сквира», в додатку 3 - «Пропозиції по перейменуванню вулиць в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади» та в додатку 4 - «Обгрунтування щодо зміни назв вулиць в м. Сквира» до рішення виконавчого комітету Сквирської міської ради від 20 вересня 2022 року № 6/23 «Про повторне проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади».

4. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення: Пропозиції (зауваження) від громадськості з питань щодо зміни назв вулиць в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади необхідно подавати в письмовому вигляді, з надсиланням на поштову адресу Сквирської міської ради, або в електронному вигляді, з надсиланням на електронну адресу Сквирської міської ради. Пропозиції (зауваження) від громадськості приймаються протягом 2-х місяців, в термін: з 26 вересня 2022 року по 25 листопада 2022 року включно.

              Засідання організаційного комітету з підведення підсумків громадського обговорення питань щодо перейменування вулиць в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області буде проводитись о 10.00 год. 28 листопада 2022 року у великому залі будівлі Сквирської міської ради по вул. Богачевського, 28 в м. Сквира.

              Склад організаційного комітету з підведення підсумків громадського обговорення з питань щодо перейменування вулиць в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області приведений в додатку 1 до рішення виконавчого комітету Сквирської міської ради від 20 вересня 2022 року № 6/23 «Про повторне проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади».

             Пропозиції (зауваження) від громадськості з питань перейменування вулиць в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади, мають право подавати всі громадяни України, які досягли 18 літнього віку, незалежно від статі, національної, релігійної або іншої приналежності, творчі, громадські, професійні об'єднання громадян, колективи, тощо.

             Зауваження та пропозиції від громадськості подавати за адресою: вул. Богачевського, 28, м. Сквира, Білоцерківський район Київської області, індекс - 09001, або на електронну адресу виконавчого комітету Сквирської міської ради - 09000skvira@gmail.com.

              Зауваження та пропозиції від громадськості з питань перейменування вулиць в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади повинні відповідати вимогам чинного законодавства України, а саме: Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», повинні містити обгрунтовані думки та пропозиції з посиланням на історичні або інші джерела здобутої автором інформації.

             Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові, місця реєстрації особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій або електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не підлягають реєстрації і не розглядаються.

             Зауваження або пропозиції які набрали найбільшу кількість голосів будуть враховуватись під час проведення засідання організаційного комітету з підведення підсумків громадського обговорення з питань щодо перейменування вулиць.

5. Ініціатор повторного проведення громадського обговорення питань щодо перейменування вулиць: рекомендації постійних депутатських комісій Сквирської міської ради повернути проект рішення про затвердження переліку вулиць, назви яких підлягають перейменуванню або уточненню в м. Сквира та в сільських населених пунктах Сквирської міської територіальної громади, на доопрацювання.

7. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – оприлюднення результатів громадського обговорення питань щодо перейменування вулиць відбудеться після складання і підписання протоколу засідання організаційного комітету з підведення підсумків громадського обговорення з питань щодо перейменування вулиць, протягом 10 робочих днів після проведення засідання.   Відповідальні за оприлюднення результатів громадського обговорення – сектор інформаційного забезпечення Сквирської міської ради спільно з відділом архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради.

             Оприлюднення результатів громадського обговорення відбудеться на офіційному вебсайті міської ради та в регіональній газеті «Вісник Сквирщини».

Рішення     Додаток 2    Додаток3  Додаток 4

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: