(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ІГНОРУВАННЯ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ МОЖЕ ПРИЗВЕСТИ ДО БІДИ!

Дата публікації 13.10.2017 10:55:31
 

ІГНОРУВАННЯ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ МОЖЕ ПРИЗВЕСТИ ДО БІДИ!

Незабаром початок опалювального сезону, проте низькі температурні показники, які зберігаються у Сквирському районі впродовж останніх днів, вже сприяють тому, що люди почали користуватися обігрівачами та розводити вогонь у печах, щоб обігріти власну оселю. Зазвичай у такий період зростає і кількість пожеж, що стаються внаслідок недотримання людьми правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальних приладів.

Тому з метою запобігання пожежам в осінній період, а також задля попередження трагічних випадків і значних матеріальних втрат, рятувальники Сквирщини закликають дотримуватись правил безпеки.

Перед початком опалювального сезону обов’язково перевірте справність обігрівачів, перевірте, чи немає тріщин у печах та димарях. Використовуючи опалювальні прилади, не розміщуйте їх близько до легкозаймистих речей та на відстані, менше півметра від меблів у кімнаті, не залишайте без нагляду ввімкнені електрообігрівачі, не розпалюйте піч легкозаймистими речовинами. Не дозволяйте розпалювати вогонь у печі дітям та не використовуйте пічки для сушіння одежі чи інших речей.

Бережіть свої оселі від вогню!

Сквирський РС ДСНС України у Київській області

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: