(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Головне управління статистики у Київській області повідомляє

Дата публікації 25.8.2023 11:49:49
 

Шановні респонденти!

 

   Головне управління статистики у Київській області повідомляє про відновлення у повному обсязі роботи приймального шлюзу системи електронної звітності органів державної статистики та програмного забезпечення «Кабінет Респондента».

   Наразі подання/приймання електронної звітності відбувається у штатному режимі по протоколу SOAP (пряме з’єднання) та за допомогою поштового з’єднання.

   Для коректної роботи програмного забезпечення для відправлення електронної звітності за допомогою поштового з’єднання на стороні респондента необхідно вжити заходів щодо налаштування відправлення електронної звітності на нову адресу приймального шлюзу (elzvit@mail.sez.ukrstat.gov.ua). Про зазначені зміни Держстатом було поінформовано усіх розробників програмного забезпечення, за допомогою якого можливо здійснювати електронне звітування.

   Просимо респондентів, у яких не було змоги подати звітність під час проведення технічних робіт у системі електронної звітності органів державної статистики починаючи з 5 липня поточного року, подати звіти в електронній формі в повному обсязі відповідно до календаря подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності на 2023 рік.

   Інформаційну допомогу з питань подання статистичної звітності можна отримати за телефонами, зазначеними на сайті ГУС у Київській області (http://kyivobl.ukrstat.gov.ua), або звернувшись на поштову скриньку kous@kyivobl.ukrstat.gov.ua.

   Дякуємо за розуміння та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

 

   З повагою

управління координації процесу збирання та підготовки даних

ГУС у Київській області

 

Ольга Панасенко (067) 419 55 48

Майя Авраменко (050) 832 12 30

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: