(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ДРОВА ДЛЯ ВСІХ УКРАЇНЦІВ

Дата публікації 9.12.2022 10:17:57
 

«ДроваЄ»

З метою спрощення для споживачів механізму закупівлі дров в Україні запрацював державний інтернет-магазин дров для населення «ДроваЄ».

Що потрібно знати аби придбати «ДроваЄ»?

Щоб скористатися зазначеним інтернет-магазином та придбати дрова необхідно:

  • Зайти на вебресурс https://drovae.gov.ua/ та авторизуватися через електронний цтфровий підпис або банк, яким користуєтеся. Це потрібно для ідентифікації особи як громадянина України.
  •  

Як оформити замовлення на придбання та доставку дров.

1. Вказати адресу, куди планує доставити замовлення. Далі система запропенує найближчих постачальників дров. Коли обрали лісгосп (або лісництво), необхідно обрати із запропонованого переліку тип дров та їхньою кількістю.

2. Надіслати замовлення та очікувати підтвердження від постачальника. Після отримання замовлення постачальник зв’язується з замовником для уточнення деталей. Потім замовнику стає доступна функція онлайн оплати замовлення в особистому кабінеті.

 

Зазначимо, що Держлісагентство відповідає за 73% лісів України. Всі дрова, які ви купуєте через інтернет-магазин чи фізично в лісгоспах, заносяться в електронний облік деревини і є легальними. Якщо ви купуєте дрова за оголошенням на маркетплейсах, агентство лісових ресурсів України не може нести відповідальність за продукт, який ви потім отримаєте. Тому купуйте дрова офіційно на drovae.gov.ua

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: