(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Добро до вас повернеться завжди!!!

Дата публікації 21.11.2017 16:13:2
 

Добро до вас повернеться завжди!!!

Шановні Сквиряни та жителі району! Попереду зима, холод і голод чекає безпритульних тварин. В котре звертаюся до вас, не бути жорстокими! Собаки на вулиці – це наша з вами спільна проблема, а вона виникла насамперед від людської безвідповідальності: вивезення, підкидання, викидання за межі свого двору тварину! Вчинивши так, ви прирікаєте її скоріше за все на загибель або вона стає безпритульною і, так як вона голодна (не пристосована шукати їжу самостійно), - може проявляти агресивність. В кожного вдома, в будь-якому випадку, лишаються недоїдки: не лініться, просто окремо віднесіть їх до сміттєвих контейнерів (максимально охайно, без пакетів і пластику), акуратно покладіть залишки їжі збоку: тоді по-перше сміттєві баки не будуть перевернуті і перериті собаками, а по-друге ви, скоріше за все, врятуєте тварину від голодної смерті! Найголовніше: слідкуйте за власними тваринами, як дома – так і на підприємствах (строгий контроль за не народжуваністю, пігулки, стерилізація). Не бійтеся підібрати тварину на вулиці – ДОБРО ВАМ ПОВЕРНЕТЬСЯ! Я сама особисто, відмивши і відкормивши собаку, знаю, що тоді її легше пристроїти, а неохайних і знеможених ніхто чомусь не хоче?... Будьте гуманними, не лишайте життя братів наших менших – ви не маєте на це ніякого права і будете відповідати за свої вчинки перед Богом і законом!

Законопроект, в якому згадано чіпування та податки на тварин – це поки що для нас з вами не актуальна тема. Коли програми по регулюванню чисельності тваринного світу будуть прийняті і відпрацьовані у кожному населеному пункті, коли це все буде контролюватися на державному рівні – тоді і від нас з вами, шановні громадяни, будуть щось запитувати, тому відкиньте ці побоювання на певний час!

         Допоможіть роздати в добрі руки: є дворові собачки на будь-який смак: цуценята, підлітки, дорослі. Великі, середні, маленькі. Дзвоніть, запитуйте по знайомих, якщо вам не потрібно, можливо комусь? Пропонуйте! Допомагайте і владі, і собі особисто! Тел. 066-228-74-90.

Життя є і буде кращим! І одною з складових квітучого європейського міста стане те, що, з часом, не будуть бігати по вулицях безпритульні тварини!

Секретар міської ради    В. О. Бондар

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: