(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Дитячий турнір з міні-футболу, присвячений Дню захисту дітей 2018

Дата публікації 4.6.2018 16:21:40
 

Дитячий турнір з міні-футболу, присвячений Дню захисту дітей 2018

1 червня 2018 року на стадіоні ДНЗ «Сквирське вище професійне училище» м. Сквира з нагоди Міжнародного дня захисту дітей пройшов турнір з міні – футболу. Спортивне свято відбулось за ініціативи та фінансової підтримки депутатів Сквирської районної ради Тетяни Михайлівни Рогач і Сквирської міської ради Віталія Сергійовича Рогача.

            На турнір завітали діти, які мешкають у трьох мікрорайонах міста: радгосп «Сквирський», «Хутори» і «Слобода». Його відкрили представники наймолодшої вікової категорії (до 7 років). Між собою змагались команди «Північні вовки» та «Динамо». Малюки з першої секунди кинулись атакувати і лише в другому таймі стало зрозуміло, що майстернішим є колектив «Північні вовки». Команда з хижою назвою перемогла з рахунком «6:0».

           У віковій категорії до 14 років за кубок боролись 4 футбольні команди: «Челсі», «Барса», «Слобода» та «Костоломи». У ході змагань, 4 місце дісталось футболістам «Челсі», а «бронзу» отримала «Слобода».

          У фінальному матчі зустрілись «Костоломи» і «Барса». На полі тривала запекла боротьба впродовж усієї гри і лише в серії післяматчевих пенальті визначився переможець. Загальний результат поєдинку «5:3» на користь «Костоломів».

          До юних спортсменів звернувся депутат Сквирської міської ради В.С. Рогач. Він привітав їх з Міжнародним днем захисту дітей , побажав мирного сонячного майбутнього та вручив учасникам Грамоти. Чемпіонський кубок отримав капітан команди «Костоломи» Ярослав Стужук. Також було нагороджено кращого голкіпера турніру Максима Паламарчука (команда «Челсі») та кращого гравця – Володимира Борисенка (команда «Слобода»).

         Окрему подяку організатори турніру висловлюють Сквирському МФОК «Старт» за наданий спортивний інвентар.

                                                                                                                              Віталій Травневий

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: