(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

День місцевого самоврядування

Дата публікації 7.12.2022 11:28:11
 
Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати!
День органів місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчим до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання усіх своїх мешканців. Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, умілих організаторів.
З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію в розбудові Сквирської міської територіальної громади. Нехай цей день додасть нам всім натхнення, і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальної громади, зміцнення авторитету України в європейській спільності та у всьому демократичного світі.
Бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій та сподівань.
Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були та є наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай ваш багатий досвід стане добрим прикладом для кожного із нас.
Сквирська міська голова Валентина Левіцька
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: