(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата публікації 21.11.2022 16:26:51
 

Відбулося покладання квітів до пам’ятника Всім борцям за незалежність України.

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. Український народ мужньо відстоює утвердження ідеалів демократії, найвищою цінністю якої є гідність та свобода. Це засвідчують події Помаранчевої революції та Революції Гідності, непохитна воля українців до цивілізованого, сучасного, європейського розвитку, за котрий поклали життя Герої Небесної Сотні, АТО та ООС, здійснивши великий громадянський подвиг.

Бібліотечними та клубними закладами громади підготовлено та проведено ряд заходів:

18 листопада Сквирською центральною міською бібліотекою розгорнуто книжкову виставку та проведено патріотичну годину «І зупинилось серце молоде, щоб вічно  билось серце України».

19 листопада  Кам'яногребельською сільською бібліотекою-філією – історичний урок «Україна - країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю».

20 листопада  об 10.00 год. Антонівським сільським Будинком культури  проведено годину пам'яті «Ми маємо право на гідне життя».

20 листопада об 11.00 год. Рудянським сільським клубом до Дня Гідності та Свободи проведено годину пам'яті «Клич майдану». Присутні  вшанували Героїв Небесної Сотні і усіх тих, хто втраченим життям продемонстрував своє бажання жити у вільній демократичній державі. Також відвідали могилу героя-земляка Лучинського Івана Володимировича, який почав свій бойовий шлях з майдану, потім воював на Сході України  і віддав своє життя за рідну землю. Клич майдану лунає і тепер. Закликає нас  відстоювати свою НЕНЬКУ- Україну!

20 листопада о 12.00 год. Домантівським сільським клубом проведено патріотичну годину «З Україною в серці !!!!» присвячену Дню Гідності та Свободи. Година присвячена героям, серед яких був і наш односелець Сідлецький Богдан, який з перших днів стояв на барикадах, а після кровопролитних подій пішов на захист держави на схід країни.

20 листопада о 14.00 год. у Шапіївському сільському Будинку культури  спільно з сільською бібліотекою-філією підготовлено презентацію інтернет-матеріалів «Революція Гідності».

20 листопада о 15.00 год. завідувачем Лавриківським сільським клубом спільно з сільською бібліотекою-філією оформлено фото експозицію «Революцію Гідності у світлинах».

20 листопада о 15.00 год. Цапіївським сільським клубом спільно з бібліотекою проведено патріотичну годину «Майдан – шлях до свободи».

20 листопада Самгородоцькою сільською бібліотекою-філією – годину спілкування «Революція Гідності - крок в Європу».

20 листопада Малоєрчиківською сільською бібліотекою-філією проведено патріотичну годину «Майдан. Україна. Шлях до свободи».

20 листопада Рогізнянською сільською бібліотекою-філією – годину державності «Ми - вартий гідності народ».

20 листопада у Шаліївській сільській бібліотеці-філії  відбулася патріотична година «Україна - територія Гідності і Свободи».

20 листопада Слободянською бібліотекою-філією підготовлено огляд літератури «Майдан: сторінка живої історії».

20 листопада Рибчинецькою сільською бібліотекою-філією проведено героїко-патріотичну годину «Хто за свободу вийшов проти смерті-тому немає смерті на землі».

21 листопада Шамраївським сільським Будинком культури разом з сільською бібліотекою-філією проведено годину пам'яті «Ми не зганьбили славу наших предків, нових Героїв дали небесам».

21 листопада Рибчинецьким сільським клубом спільно з сільською бібліотекою-філією проведено героїко-патріотична година «Хто за свободу вийшов проти смерті - тому не має смерті на землі!».

21 листопада о 10.00 год. Квітневським сільським клубом організовано  покладання квітів до пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні в с. Квітневе.

21 листопада Горобіївською сільською бібліотекою-філією проведено патріотичну годину «Герої Майдану – борці за свободу, що долю змінили цілого народу».

21 листопада Мовчанівською сільською бібліотекою-філією проведено патріотичну годину «Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе!»

21 листопада у Великоєрчиківській сільській бібліотеці-філії відбулася виставка малюнків «Ми хочемо миру у нашій країні».

21 листопада у Цапіївській сільській бібліотеці-філії проведено інформаційну годину «Ми вибираємо право жити вільно у рідній- неньці Україні».

21 листопада у Токарівській сільській бібліотеці-філії проведено патріотичну годину «Свобода. Воля. Честь. Понад усе».

 21 листопада Буківською сільською бібліотекою-філією проведено годину мужності  «Вони боролися за волю України».

21 листопада  у Рудянській  сільській бібліотеці-філії відбулася інформаційна година «Майдан на сторінках книг».

21 листопада Тхорівською сільською бібліотекою-філією проведено годину-реквієм «Вічна пам’ять полеглим Героям Майдану».

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: