(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Чемпіонат України з велосипедного спорту (крос) в індивідуальній та парній гонках

Дата публікації 14.12.2022 13:23:13
 

З 03 по 05 грудня 2022 року в місті Біла Церква проводився чемпіонат України з велосипедного спорту (кросу) в індивідуальні та парній гонках.

У змаганнях прийняли участь 153 спортсмена з Кіровоградської, Полтавської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Луганської, Київської, Житомирської, Хмельницької, Вінницької, Харківської, Донецької, Одеської областей та м. Київ.

Для участі в змаганнях особистих у індивідуальній гонці та особисто-командних у парній гонці були заявлені наступні вихованці Сквирської ДЮСШ імені Воропая П.М., а саме: Шараєвська Альбіна, Соловіцький Ілля, Кулеша Дарина та Ремпінський Єгор.

На жаль на передодні змагань захворіла Шараєвська Альбіна і не змогла взяти участь в гонці. Тренер покладав на неї великі надії. Бажаємо їй здоров'я, сили духу, щоб ще не раз мати змогу показати свою майстерність та виступити на достойному рівні.

За результатами змагань найкращий результат нашій команді здобула Кулеша Дарина: вона посіла п'яте місце (в індивідуальній та парній гонках) у свої віковій категорії.

Бажаємо у майбутньому нашим юним спортсменам та їх тренеру-викладачу Буслу Ігорю Дмитровичу лише перемог та вітаємо зі здобутим результатом.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: