(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Актуальне питання — вжиття заходів із запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Дата публікації 27.4.2021 16:49:48
 

Відбулося чергове засідання постійної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

На засіданні комісії доповідав Андрій Чиж, директор КНП Сквирської міської ради «Сквирська центральна міська лікарня. В своїй доповіді Андрій Григорович повідомив, що кількість випадків захворюваності на COVID-19 дещо знизилися. На його думку, дотримання карантинних заходів дає свій позитивний результат. Проте прогнози МОЗ на період святкових та поминальних днів не втішні, тому закликав дотримуватися протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного рівня» епідемічної небезпеки. Також зазначив, що хворі, котрі потребують штучної вентиляції легень, в достатній кількості забезпечені киснем. В середньому на 8 днів використовується до трьох тонн рідкого кисню. Усі медичні працівники Сквирської центральної міської лікарні забезпечені в достатній кількості засобами індивідуального захисту.

Ірина Гоменюк, в.о. директора КНП Сквирської міської ради «Сквирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», наголосила на проведенні вакцинації, оскільки максимальна кількість вакцинованих осіб забезпечить протидію поширенню COVID-19. Доповіла, що станом на 26.04.2021 року підтверджено 119 випадків захворюваності на COVID-19 в Сквирській міській громаді. На цей час проводиться вакцинація людей, котрі входять до високого рівня ризику - осіб старших за 60-65 років. Також зауважила, що створено одну з чотирьох в Київській області мобільну групу на базі Сквирського міського центру первинної медико-санітарної допомоги, яка проводить вакцинацію маломобільних осіб та осіб похилого віку. Інформувала, що кожне підприємство, на якому є понад 50 осіб, бажаючих вакцинуватись, мають можливість провести вакцинацію на своєму підприємстві, подавши відповідну заяву до Сквирського міського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Велике прохання до усіх жителів Сквирщини — неухильно дотримуватися  карантинних та противірусних заходів з метою запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення.

Будьмо свідомими та відповідальними!

 

ПРОТОКОЛ № 6

позачергового засідання комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки

та надзвичайних ситуацій Сквирської міської ради

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: