(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

24 травня рятувальники Сквирського РС завітали до Малолисовецького НВК «ЗОШ І-ІІст. – дитячий садок»

Дата публікації 25.5.2018 16:3:46
 

24 травня рятувальники  Сквирського РС завітали до Малолисовецького НВК «ЗОШ І-ІІст. – дитячий садок». З метою відпрацювання дій в разі надзвичайної ситуації провели навчальну евакуацію учнів з приміщення школи. В рамках акції «Запобігти врятувати допомогти!» Рятувальники розповіли учням про основні небезпеки пов’язані із використанням вогню, можливими джерелами пожеж, нагадали правила безпеки, розповіли, як потрібно діяти у випадку виникнення надзвичайної ситуації, та, що робити для її запобігання. Особливу увагу рятувальники звернули на небезпеку знаходження невідомих предметів, пояснивши, що чіпати незнайомі  предмети небезпечно, оскільки вони можуть містити вибухові речовини.

Проте, звісно, найбільшу цікавість дітей та викладачів, викликало пожежно-рятувальне обладнання та спорядження. Діти  приміряли бойовий одяг та спорядження,  яке використовують в повсякденному житті працівники аварійно-рятувального підрозділу.

Також дітям нагадали телефони екстрених служб та вручили відповідні тематичні пам’ятки та інформаційні листівки з питань безпеки

 Сквирський РС ГУ ДСНС у Київській області

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: