(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

22 вересня Україна щорічно відзначає День партизанської слави

Дата публікації 22.9.2022 17:12:45
 

     22 вересня Україна щорічно відзначає День партизанської слави. Засноване свято у 2001 році Указом Президента України для підтримки ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни 1941-1945 рр. Пам’ять про спротив та непокору ворогові у часи страшної війни житиме вічно, вона єднає людей різних поколінь, а безсмертний подвиг партизанів та підпільників назавжди закарбований, як приклад патріотизму, незламного духу та безмежної любові до рідної  землі. Саме партизанський і підпільний рух в Україні за своїм значенням і масовістю став, по суті, другим фронтом у глибокому тилу ворога.

 

       Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. Серед них були і наші земляки, славетні сини та доньки Сквирщини. Це – справжні герої, які здолали найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму.

 

       Сьогодні, у День партизанської слави, з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість наших нинішніх партизанів, які продовжують героїчну справу своїх пращурів за територіальну цілісність, неподільність та цілковиту незалежність із російською федерацією, яка 24 лютого 2022 року повномасштабним вторгненням в Україну продемонструвала світові свою загарбницьку позицію та жорстоко намагається знищити нашу державу. Болюча втрата патріотів запалює вогонь у серцях всієї країни, піднімаючи народ на нові героїчні подвиги задля збереження України. Саме це є запорукою непереможності, дає впевненість у тому, що український народ – незламний та сильний духом.

 

       Низький уклін вам, дорогі ветерани, вам, дорогі наші нинішні захисники-підпільники, за бойову звитягу та важку працю в боротьбі за благополуччя кожної родини, кожної дитини, усіх нас у своїй рідній Україні! Своєю хоробрістю, героїзмом, відвагою, безмежною любов’ю до рідної землі ви стверджуєте усьому світові, що українці ніколи не будуть скорені загарбниками.

       Слава Україні! Героям Слава! 

 
 
 
 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: