(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

20 лютого, працівники Сквирського районного сектору провели планову перевірку дотримання вимог пожежної і техногенної безпеки Релігійної Громади Української Православної Церкви Різдва Богородиці с.Горобіївка

Дата публікації 20.2.2018 11:9:41
 

З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій в культових спорудах, 20 лютого, працівники Сквирського районного сектору провели планову перевірку дотримання вимог пожежної і техногенної безпеки Релігійної Громади Української Православної Церкви Різдва Богородиці с.Горобіївка.  

Під час огляду стану приміщень і територій церкви особлива увага звертається на стан електромережі, протипожежні водойми, наявність та утримання первинних засобів пожежогасіння, утримання евакуаційних виходів, розташування відкритого вогню. Настоятеляю, було наголошено на заборону використання побутових електронагрівальних приладів, без відповідних підставок та в місцях де це непередбачено. Також, була роздана наочна агітація «Правила безпечного Великодня» для розміщення останніх на видних місцях.

Рятувальники побажали святиму отцю, безпечних богослужінь на радість прихожанам.

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: