(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

15 березня 2023 року Сквирська міські голова Валентина Левіцька провела нараду зі старостами, під час якої розглянуто низку питань життєзабезпечення територіальної громади.

Дата публікації 15.3.2023 14:41:50
 
15 березня 2023 року Сквирська міські голова Валентина Левіцька провела нараду зі старостами, під час якої розглянуто низку питань життєзабезпечення територіальної громади.
Про стан надання первинної медичної допомоги у ФАПах та АЗПСМ інформувала директорка КНП СМР «Сквирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Людмила Гадіяк. Міською головою першою чергою зверталась увага на безоплатне обслуговування сільських жителів, які мають укладені декларації із сімейним лікарем, а також координацію зусиль старост та медпрацівників для охоплення всього населення декларуванням, оскільки його відсутність зумовлює платні послуги, скажімо, на отримання крапельниць тощо.
Валентина Левіцька дала доручення відшукати механізм дієвого розв’язання цього питання у громаді Сквирщини, підкресливши, що під час своїх звітів у старостинських округах за підсумками роботи 2022 року, отримує такі відгуки, тому потрібно враховувати і оперативно вирішувати усі проблемні ситуації.
Провідний інженер Південного регіону ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні мережі» Сергій Хмарский констатував, що на сьогодні ДП НЕК «Укренерго» ліміти на використання електроенергії не встановлює, плану аварійних відключень немає. Надалі стабільність у електропостачанні все ж залежатиме від убезпечення енергосистеми від атак ворога. Розглянуто питання обрізування та кронування насаджень, які знаходяться під лініями електропередач, розчищення їх в охоронних зонах. Обумовлено спільність дій регіональної електромережі та громад.
Представник філії «Білоцерківське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» Валерій Закружний повідомив, що підприємство завершує реорганізацію . Доповів, що у громаді Сквирщини – 5500 гектарів лісу, ведуться роботи з насадженням молодняка, і з санітарними чистками.
Валентина Левіцька та старости ставили питання щодо можливого надання потребуючим сім’ям дров із повалених дерев, які лежать неподалік шляхів чи й в самому лісі. Навіть із залученням жителів до прибирання цих ділянок, заодно це був би й певний благоустрій. Поки що така проблема потребує узгодження.
Пропонувалось здійснити аналіз лісового господарювання на території громади із заслуховуванням такого звіту на черговій сесії Сквирської міської ради.
На нараді обговорено проведення двомісячника благоустрою у Сквирській міській ОТГ та заходів на підтримку Збройних Сил України.
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: