(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

13 лютого з метою вдосконалення професійних навичок та вмінь рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Сквира взяли участь у проведенні заняття щодо надання допомоги потерпілим, які провалилися під кригу

Дата публікації 13.2.2018 15:0:6
 

13 лютого з метою вдосконалення професійних навичок та вмінь рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Сквира взяли участь у проведенні заняття щодо надання допомоги потерпілим, які провалилися під кригу.

Подібні заняття з особовим складом проводяться для постійної готовності до дій за призначенням, вдосконалення професійної майстерності, перевірки фактичного рівня теоретичних знань та практичних навичок необхідних для виконання поставлених завдань.

Ні для кого не секрет, що зимова риболовля — це захоплення, яке об’єднує дуже багато людей. Проте, аби не поповнити сумну статистику,Сквирський РС ГУ ДСНС України  у Київській області нагадує,  що зимовий вилов риби потребує особливо суворого дотримання правил поводження. Це диктує багаторічний досвід не дуже щасливих рибалок. Не пробивайте поруч багато лунок; не збирайтеся великими групами на одному місці; не пробивайте лунки на переправах; не ловіть рибу поблизу вимоїн та далеко від берега, як би не "клювало"; завжди майте під рукою мотузку довжиною 12-15 метрів; тримайте поруч з лункою дошку або велику гілку. Такі прості поради допоможуть вам у критичній ситуації врятувати своє життя. А при дотриманні та виконанні заходів безпеки зимовий вилов риби принесе вам  лише  задоволення.

Сквирський РС ГУ ДСНС України у Київській області

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: