(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

01 серпня 2022 року Сквирський міський голова Валентина Левіцька провела нараду

Дата публікації 1.8.2022 15:43:33
 

01 серпня 2022 року Сквирський міський голова Валентина Левіцька провела нараду з керівниками установ, комунальних підприємств громади, керівниками структурних підрозділів Сквирської міської ради за підсумками роботи у липні 2022 року.

Під час наради було проаналізовано оперативну ситуацію в громаді та стан виконання окремих доручень.

Акцентовано увагу на питаннях підготовки народно-господарського комплексу громади до роботи в осінньо-зимовий період, надання допомоги, відповідно до компетенції, тимчасово переміщеним особам, продовження та здійснення заходів по закінченню поточного ремонту доріг, станції знезалізнення води в м. Сквира.

  Заслухано звіти керівників структурних підрозділів Сквирської міської ради. Детально обговорено підготовку закладів освіти до опалювального сезону, соціальний захист та соціальне забезпечення населення, соціальний захист дітей, ремонт об’єктів соціальної інфраструктури, надання адміністративних послуг.

Зауважено керівникам комунальних підприємств громади на необхідності активізації роз’яснювальної роботи серед жителів населених пунктів  щодо заключення угод на вивіз твердих побутових відходів, водозабезпечення, налагодження комунікації з старостами по вирішенню цих питань, пошуку нових підходів до покращення довкілля. 

Звернуто увагу відповідних керівників на:

  • підготовку навчальних закладів до нового навчального року, облаштування в них безпечного простору (укриття, запасні виходи),  готовність до змін форм організації освітнього процесу та здобуття освіти;
  • ефективне використання земель громади;
  • профілактичне реагування  щодо суб’єктів стихійної торгівлі;
  • дотримання чинного законодавства на звернення громадян.

За підсумками наради надані відповідні доручення.

 

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: