(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Звертаємо увагу суб’єктів декларування, що для подання щорічних декларацій за 2019 рік залишилося 27 днів

Дата публікації 5.3.2020 8:31:32
 

Декларування - 2020

Звертаємо увагу суб’єктів декларування, що для подання щорічних декларацій за 2019 рік залишилося 27 днів. На це звертає увагу Національне агентство з питань запобігання корупції, адже кампанія декларування-2020 завершується 31 березня. Зважаючи на щоденне збільшення кількості суб’єктів декларування НАЗК просить не зволікати з поданням декларацій, що дозволить уникнути критичних навантажень на Реєстр в останні дні кампанії.

На виконання вимог антикорупційного законодавства, зокрема ст.45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у строк до 01.04.2020 повинні заповнити електронну декларацію в Єдиному державному реєстрі декларацій на офіційному вебсайті НАЗК за встановленою формою, використовуючи апаратний носій або файл особистого кваліфікованого електронного цифрового підпису (ЕЦП).

Декларація заповнюється через персональний електронний кабінет суб’єкта декларування у системі Єдиного державного реєстру декларацій шляхом заповнення електронної форми. Слід звернути увагу, що відповідно до Указу Президента України від 15.05.2017 № 133/2017 «Про рішення Ради Національної безпеки і оборони України від 28.04.2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) доступ до окремих поштових серверів у домені .ru обмежений, у зв’язку із чим для роботи з Реєстром (отримання повідомлень, підтвердження зміни ЕЦП тощо) слід використовувати поштові скриньки, які е підпадають під зазначені обмеження.

Відомості про доходи суб’єкти декларування можуть отримати безкоштовно у формі відкритого доступу на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України в «Електронному кабінеті». Вхід у кабінет здійснюється за допомогою ЕЦП.

Якщо Вам необхідна допомога у заповненні декларацій, НАЗК запустило нову інформаційну сторінку «Декларуйся 2020» з функцією пошуку в Роз’ясненнях з декларування та новий сервіс – багатоканальну «гарячу лінію» +38(044) 200-06-94, фахівці якої до 1 квітня консультуватимуть протягом робочого тижня з 8:00 до 18:00. Крім цього, в автоматичному режимі можна отримати відповіді на запитання, відправивши їх на електронну адресу support@nazk.gov.ua.

Для суб’єктів декларування НАЗК постійно публікує актуальну інформацію та Роз’яснення на публічному Телеграм-каналі та у Facebook, що значно спрощує процес заповнення декларацій.

 

Перший заступник міського голови Володимир ГОРБАЛІНСЬКИЙ

 

Використано ресурси: Національного агентства з питань запобігання корупції, Державної податкової служби України та Кабінету Міністрів України.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: