(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Зустріч з мешканцями Сквирської міської територіальної громади щодо ремонту дорожнього покриття

Дата публікації 15.3.2021 11:36:30
 

13 березня 2021 року Сквирська міська голова Валентина Левіцька провела зустрічі із жителями вулиць Садова, Котляревського, Лугова, Пушкіна, провулку Лівобережний м. Сквира. Участь у них взяли заступник міської голови Віталій Черненко, керівники КП «Сквирське комунальне господарство» та КП «Сквираблагострій».

На обговорення було винесено одне з найбільш актуальних питань – ремонт дорожнього покриття. Як відзначила Валентина Левіцька, у Сквирі – 149 доріг, більшість з яких не асфальтована. А ще є сільські, про які також усією громадою потрібно думати. За дорученням голови, після обстеження фахівцями, було прийнято рішення, яке підтримали депутати міської ради, у цьому році біло-щебеневе покриття нанести на дороги у місті протяжністю 4 кілометри.

 

На капітальний ремонт дороги по вулиці Мічуріна проєктно-кошторисну документацію виготовлено торік, її поновлено, здійснено експертизу, очікується, що цей об’єкт увійде до Програми соціально-економічного розвитку Київщини у 2021році і буде профінансований з обласного бюджету. Також виготовлені проєктно-кошторисні документації на асфальтування доріг по вулицях Стаханова, Проєктна, провулку Проєктний. Як лише потепліє, належить приступати до ямкового ремонту доріг у центрі міста. Роботи – надто багато, тому треба зосереджуватись на першочергових питаннях. Проблемою назвала відсутність власного  грейдера у КП «Сквирське комунальне господарство», тому прийнято рішення придбати його, також купити новий сміттєвоз і комбінований дорожній автомобіль з навісним обладнанням для прибирання тротуарів та вулиць. 

 

Валентина Левіцька констатувала, що на розвиток інфраструктури громади залишається 10 мільйонів гривень із 280 мільйонів, передбаченими бюджетом. Тому докладаються зусилля на залучення коштів з обласного, державного бюджетів, проводиться робота з підприємствами, які здійснюють свою діяльність на території громади. Аналізується сплата податків до місцевої скарбниці.

 

Валентина Левіцька закликала жителів громади до дієвої співпраці, запропонувала утворити вуличні комітети та обрати їх голів, підкреслила, що місцева влада несе відповідальність за соціальний спектр розвитку (дорожнє господарство, постачання води, підтримка, за різними програмами, галузей освіти, охорони, здоров’я, культури, громадян у складних життєвих ситуаціях тощо), а не підвищує ціни на газ, електроенергію, про що запитували люди.

 

 
 
 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: