(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Зустріч міської голови Валентини Левіцької та жителів вулиці Пустоварівська і прилеглих вулиць

Дата публікації 21.9.2023 14:33:7
 
20 вересня відбулася зустріч міської голови Валентини Левіцької, в.о керівників КП «Сквираблагоустрій» та КП «Сквир–водоканал» з жителями м.Сквира по вулиці Пустоварівська біля закладу торгівлі.
У своєму виступі міська голова виокремила напрямки роботи міської ради, які в період військового стану визначені в громаді пріоритетними, та перспективи її розвитку.
Під час зустрічі присутні отримали відповіді на свої питання, зокрема, які стосувалися: надання допомоги ЗСУ, матеріальної допомоги тим, хто її потребує, проведення ремонтів дорожнього покриття вул. Пустоварівської, прилеглих до неї вулиць, їх освітлення, видалення дерев, порослі у придорожній смузі, автобусного пасажирського сполучення, встановлення світлофора на перехресті вулиць Київська та Шевченка в м. Сквира, тощо.
Акцентовано увагу на стан дотримання благоустрою в мікрорайоні. В.о. директора КП «Сквираблагоустрій» Олександр Шутенко проінформував про заходи, які вживаються по покращенню благоустрою в громаді. На запитання щодо збільшення рейсів по вивозу твердих побу-тових відходів надав наступну інформацію: станом на 01.09.2023 року на вул. Пустоварівській з 95 домогосподарств уклали договір на вивезення побутових відходів 32, відповідно, на вул.Партизанській: з 95 – 30; вул. Садовій: з 36 – 20; вул. Павленківській: з 40 – 23; вул, Поліській з 26 – 12; пров. Котляревського: з 19 – 3; пров. О. Кобилянської: з 41- 6.
В.о директора КП «Сквир–водоканал» Олександр Телятник проінформував про заходи які вживаються для якісного водопостачання міської громади, зокрема, введено в дію станцію знезалізнення води, що дало, як показали лабораторні дослідження зменшити в рази вміст заліза в питній воді, здійснено очистку піскоуловлювачів на очисних спорудах. В даний час на водогоні встановлюється запірна арматура для запланованого в жовтні його промивання. Оприлюднено інформацію про неплатників за використання води та водовідведення, забогованість яких складає від 1 до 6 тис. грн.
Учасники зібрання ініціювали вжиття дієвих заходів щодо громадян, які користуючись вищезгаданими послугами ігнорують проводити за них оплату.
Валентина Петрівна подякувала всім присутнім за спілкування та співпрацю.
По закінченню зібрання, міська голова в м. Сквира оглянула на вулиці Павленківській дорогу, яку включено до переліку для проведення в 2024 році поточного ремонту дорожнього покриття, проінспектувала хід проведення капітального ремонту дорожнього покриття вул. Шевченка.
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: