(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Застосування програмних РРО: Долучайтеся вже сьогодні

Дата публікації 21.9.2020 16:27:12
 

Застосування програмних РРО: Долучайтеся вже сьогодні

 

З серпня місяця поточного року впроваджено систему функціонування програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) або «РРО в смартфоні». Запровадження програмних РРО є альтернативою традиційним касовим апаратам. Відповідне програмне рішення ДПС може бути застосоване для будь-якого пристрою, що підтримує операційні системи Android і Windows та має підключення до мережі Internet. Вже на сьогодні програмне рішення (ПРРО) ДПС стало доступним і на безоплатній основі запропоноване для використання всім зацікавленим суб’єктам господарювання. Звертаємо увагу, що платник самостійно обирає пристрій, який є більш зручним для проведення розрахункових операцій – класичний та/або програмний РРО.

Вже з 01 січня 2021 року РРО застосовуватимуть суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахунки у сфері Інтернет-торгівлі, ресторанного господарства, ювелірній галузі, торгівлі побутовою технікою, медичних послуг, туризму, готелів, секонд-хенду.

Третій етап стартує з 1 квітня 2021 року, коли РРО використовуватимуть фізичні особи – підприємці, які перебувають на спрощеній системі оподаткування і є платниками ІІ, ІІІ та IV груп єдиного податку.

Тому, з метою набуття досвіду та напрацювання навиків використання програмних РРО, радимо вже зараз долучитися до апробації роботи ПРРО та АРІ фіскального сервера. 

 

Білоцерківський відділ податків і 

зборів з юридичних осіб

ГУ ДПС у Київській області

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: