(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ЗАХОДИ ПРОВЕДЕНІ У ЗАКЛАДАХ КУЛЬТУРИ З 31 ЧЕРВНЯ ПО 06 СЕРПНЯ 2023 РОКУ

Дата публікації 10.8.2023 15:49:38
 

   Правила поведінки на дорозі є важливим аспектом у вихованні підростаючого покоління. З нагоди Міжнародного дня світлофора у Шамраївській сільській бібліотеці-філії проведено гру-вікторину, у Каленнівській, Тарасівській, Великоєрчиківській і Горобіївській сільських бібліотеках-філіях – години спілкування.

   На подвір’ї Шаліївського сільського Будинку культури для маленьких жителів села проведено малюнок на асфальті «Мої дитячі мрії». У Дулицькому сільському Будинку культури пройшли змагання з тенісу серед дітей.

   Для учасників клубу за інтересами «Бісером вишиваю, бісером плету», який діє при Сквирській центральній дитячій бібліотеці, організовано екскурсію до Сквирської швейної фабрики «Сквиратекс», під час якої розповіли про історію створення фабрики і ознайомили з технологією виробничого процесу. В ході екскурсії діти отримали уявлення про роботу підприємства, ознайомилися з продукцією і мали можливість побачити весь процес виготовлення одягу – від ескізу до готового виробу.

   Для користувачів шкільного віку у Лавриківській сільській бібліотеці-філії організовано майстер-клас «В книжечку на згадку – зробимо закладку», Мовчанівською сільською бібліотекою-філією презентовано виставку цікавинок. Бібліотекарем Оріховецької сільської бібліотеки-філії проведено годину мистецтва «Серед земної краси», Самгородоцької  сільської бібліотеки-філії – годину спілкування «Культура поведінки в громадських місцях». 

   У день вшанування пророка Іллі, з метою збереження народних традицій у Рибчинецькій сільській бібліотеці-філії проведено народознавчу годину.

   В знак пам’яті безвинно страчених кращих представників української культури і наукової еліти та з нагоди Дня пам’яті жертв «Великого терору» 1937 року в урочищі Сандармох, Чубинецькою і Рогізнянською сільськими бібліотеками-філіями проведено історичні години.

   З метою залучення користувачів до бібліотеки та популяризації бібліотечно-бібліографічних знань Цапіївській сільській бібліотеці-філії проведено годину цікавих повідомлень.

   У Лавриківській сільській бібліотеці-філії відбулося чергове засідання розмовного клубу української мови «Бо українці» на тему «Життя і творчість відомих людей. Сергій Жадан».

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: