(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

З метою припинення та недопущення жорстокого поводження з тваринами, закликаємо не відпускати без рецепту препарати, які використовують для вбивства тварин

Дата публікації 12.8.2020 15:16:30
 

Керівникам аптечних установ міста

У зв’язку з виявленням фактів отруєння безпритульних тварин на вулицях міста, просимо надзвичайно серйозно віднестися до реалізації протитуберкульозних препаратів, оскільки не всі фармацевти, нажаль, добросовісно ставляться до вимог законодавства та нормативно-правових актів, згідно яких вказані препарати відпускаються виключно за рецептом.

Стало відомо, що невстановленими особами в аптеках придбаваються препарати, з її використанням роблять приманку та розкидають по території міста. Після такого «прийому їжі» собаки помирають в муках, у них починаються конвульсії, а з рота біжить піна, після чого наступає повільна і страшна смерть.

Отруєних тварин можна врятувати лише у випадку, якщо своєчасно надати допомогу, проте тварини помирають швидше, а ніж ми можемо їм допомогти, і свідками їх смерті стають не тільки дорослі, а й наші діти.

З метою припинення та недопущення жорстокого поводження з тваринами, закликаємо не відпускати без рецепту препарати, які використовують для вбивства тварин та просимо, в разі звернення таких громадян, негайно повідомляти в Сквирську міську раду та в органи поліції, які спільно з нами повинні контролювати дотримання правил утримання домашніх тварин та виконання правил поводження з безпритульними тваринами, адже за їх порушення передбачена як адміністративна так і кримінальна відповідальність.

 

В. о. міського голови     Вероніка БОНДАР

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: