(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

З 12 лютого в Україні очікується ускладнення погодніх умов !!!

Дата публікації 11.2.2021 16:1:50
 

За інформацією Укргідрометцентру у зв’язку з виходом південного циклону в Україні очікується ускладнення погодніх умов. На дорогах України, крім південного сходу, ожеледиця — І рівень небезпечності (жовтий). Приріст снігу в західних, північних областях 10-20 см, у південних, центральних областях 10-15 см, у східних областях 5-7 см. 12 лютого у Київській області значне зниження температури: вночі 9-160 морозу, вдень до 7-130 морозу. 15-18 лютого без істотних опадів, подальше зниження температури на 4-80. Такі погодні умови призведуть до перебоїв енергопостачання окремих населених пунктів, порушення, а на окремих ділянках доріг — припинення, руху автотранспорту. З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ускладненням погодних умов, мінімалізації їх негативних наслідків та оперативного реагування на них сьогодні, 11 лютого, було проведено засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Сквирського міського голови Валентини Левіцької, яка зазначила про скоординовану співпрацю між членами комісії та старостами, що дозволяє моніторити ситуацію цілодобово.

На засіданні члени комісії доповіли про готовність роботи під час ускладнення погодних умов та функціонування двох пункту обігріву, які знаходяться за адресою вул. Київська буд. 12 та вул. Богачевського, буд.11. Сквирський міський голова поставила завдання про відкриття ще двох пунктів — в с. Шамраївка та с. Кривошиїнці. Старостам Сквирської міської ради доручено взяти під контроль соціально незахищені верстви населення, які проживають на ввірених ним територіях, для подальшого соціального супроводу під час ускладнення погодних умов. Ігор Шуляк, начальник Сквирського РС ГУ ДСНС України в Київській області, закликав до співпраці підприємців громади, які мають важковагову техніку для буксирування важковагових автомобілів. Облаштовано майданчик для відстою важковагових автомобілів.

Ігор Сушкевич, головний інженер ТОВ “Дорбудмеханізація” зазначив, що найбільш круті спуски та підйоми населених пунктів посипані піщано-соляною сумішшю.

Роман Скарбовійчук, начальник підрозділу №6 ДП “Київський облавтодор” ВАТ “ДАК Автомобільні дороги України”, звернув увагу на зменшення трафіку автомобілів та дорогах, що свідчить про свідомість власників транспортних засобів.

Валентина Левіцька подякувала всім присутнім за співпрацю та взаємопорозуміння щодо подолання негод та комфортного користування дорогами Сквирської громади.

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: