(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Вимога про демонтаж паркану та інших конструкцій, влаштованих у прибережній смузі водного об’єкту

Дата публікації 9.7.2020 8:40:22
 

 

Вимога про демонтаж паркану та інших конструкцій, влаштованих у прибережній смузі водного об’єкту

 

07.07.2020 комісією Сквирської міської ради із залученням представника Регіонального офісу водних ресурсів річки Рось, було перевірено заяву гр. Є. щодо влаштування мешканцями міста конструкцій, які на її думку перешкоджають вільному доступу до водного об’єкту поблизу вул. Сонячна.

З виїздом на місцевість встановлено, що невідомими особами зведено перешкоду, а на частині прибережної смуги (1,5 – 2 м.) встановлено паркан з металевої сітки. Крім того, русло річки направлено у бік домоволодіння № 17А по вул. Сонячна з метою використання водних ресурсів для власних потреб, що може свідчити про можливих власників вказаних конструкцій.

Внаслідок таких змін вода в руслі перестає бути проточною, окремі джерела, які раніше з глибин землі постачали на поверхню воду, замулилися, а в спорожнілих руслах, до того наповнених рухомою водою, з’явилося болото і неприємний запах.

Комісією складено акт, власникам домоволодінь № 17А та № 21 по вулиці Сонячна в місті Сквира направлено письмову вимогу щодо самостійного демонтажу конструкцій, які зобов’язані протягом 10 днів з дня її отримання виконати. Якщо ж письмова вимога про демонтаж конструкцій та паркану, влаштованих у прибережній смузі не буде виконана в зазначені строки, виконавчим комітетом Сквирської міської ради буде розглянуто питання про їх демонтаж та відшкодування видатків за рахунок власників конструкцій, як того вимагає частина 5 статті 61 Земельного кодексу України.

Результати роботи комісії направлені до правоохоронних органів, Регіональноо офісу водних ресурсів річки Рось та Держгеокадастру для відповідного реагування.

 

Звертаємось до власників домоволодінь № 17А та № 21 по вулиці Сонячна в місті Сквира з вимогою демонтувати влаштовані у прибережній смузі конструкції та паркан, в іншому випадку їх буде демонтовано силами комунальних підприємств, а видатки на демонтаж стягнуті із власників у встановленому чинним законодавством порядку.

 

У разі виникнення обмеження у будь-який спосіб, виконавчий комітет Сквирської міської ради просить звертатися за адресою: вул. Богачевського, 28, м. Сквира, за тел. 5-36-05 або електронною поштою: 09000skvira@gmail.com 

 

 

 

 

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: