(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Виконавчий комітет та КП «Сквир-водоканал» звертаються до мешканців міста з проханням припинити несанкціонований полив городів питною водою

Дата публікації 13.4.2020 11:21:25
 

Виконавчий комітет та КП «Сквир-водоканал» звертаються до мешканців міста з проханням припинити несанкціонований полив городів питною водою

 

Кінець весни та літо в нашому місті зазвичай асоціюються з проблемами по забезпеченню мешканців питною водою. Втім, ці проблеми з’являються не тільки по причині спеки та відсутності дощів, а у зв’язку із тим, що громадяни використовують її (питну воду) для поливу городів, і, як наслідок, використання збільшується  у рази. Особливо на ресурс і справність обладнання, яке забезпечує подачу води впливає полив напряму зі шлангів, а це перенавантаження і вихід його з ладу, такі несправності у спекотні дні комунальному підприємству «Сквир-водоканал» доводиться ліквідовувати чи не щодня, а споживач в цей час залишається без води.

Відповідно до положень законів України «Про питну воду та питне водопостачання», Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, використання води з комунальної водопровідної мережі для поливу городів буде визнаватись як безоблікове використання питної води, а при виявленні таких фактів до громадян застосовуватимуться відповідні санкції у вигляді розрахунку витрат води за пропускною спроможністю труби вводу при швидкості руху води в ній 2,0 м/сек. та дією її повним перерізом протягом 24 годин за добу. Розрахунковий період при безобліковому водокористуванні встановлюватиметься з дня початку такого користування. Якщо термін початку виявити не можливо, розрахунковий період становитиме 1 місяць.

Виконавчий комітет Сквирської міської ради та комунальне підприємство «Сквир-водоканал» звертаються до мешканців міста з проханням відповідально ставитися до водних ресурсів та ощадливо їх використовувати та припинити полив городів, особливо у годину «пік», що знизить навантаження на обладнання, збільшить термін його експлуатації і головне – забезпечить повноцінне водопостачання у ваші помешкання.

 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: